Декларация за поверителност

Декларация за поверителност на "Без цензура" - Bez-cenzura.eu

Сайта Bez-cenzura.eu ползва бисквитки за да подобри работата ви със сайта. Вие можете да ги изтриете по всяко време с кликането върху бутона "Отказвам".

Сайта ни не изисква никаква информация от потребителите които го посещават. Коментари в сайта могат да се публикуват само от регистрирани във Фейсбук потребители.

Чрез коментарите ние не събираме никаква информация и не можем да контролираме какво постват като коментар потребителите. Цялата информация: вашия псевдоним (никнейма ви от Фейсбук), телефон, имейл и други данни са достъпни само за Facebook.

Ние нямаме достъп до информацията от вашия Фейсбук акаунт по никакъв начин. За поверителността на тези данни отговоря единствено Facebook.

С добавянето на коментар в Bez-cenzura.eu вие се съгласявате с правилата за ползване на сайта и с тази Декларация за поверителност.

Открий бързо топ новините по тема: Популярни тагове

За авторските права в новинарски блог "Без Цензура"

Сайтът НЕ носи отговорност за съдържанието на коментарите, които публикуват читателите ни.

Съдържанието на Bez-Cenzura.eu е защитено от Закона за авторско право и Наказателния кодекс на Република България. Текстовете на новините, публикувани във bez-cenzura.eu, могат да се ползват само след писмено разрешение на собственика на сайта. Свържете се с екипа на сайта от тук.