Едни се раждат, за да бъдат ГЕРОИ. Други се раждат да бъдат ПРЕДАТЕЛИ

Брутално! ЦИГАНИН ИЗНАСИЛИ 13-ГОДИШНО ДЕТЕ в бургаско село! ВСИЧКО за ЗЛОВЕЩАТА ОРГИЯ!

Брутално! ЦИГАНИН ИЗНАСИЛИ 13-ГОДИШНО ДЕТЕ в бургаско село! ВСИЧКО за ЗЛОВЕЩАТА ОРГИЯ!
Турци и цигани правели оргии с малолетни деца!Огромен скандал взриви Айтос, Бургас и околните населени места!


Ново зловещо престъпление разтърси България!
Оказа се, че много цигани и турци се съвокуплявали с малолетни момичета!
Те обаче са спипани и са изправени да отговарят за мръснишките си деяния пред съда!

Поредна присъда над пълнолетен ерген, живял с малолетна девойка, издаде през изминалата седмица Айтоския районен съд, пише областният всекидневник "Бургас днес и утре".
Изданието проследява няколко съдебни решения и практиките на магистратите в тази посока.Първото е на мъж с инициали А.С.Г., който е без образование и безработен. Магистратите го определиха за виновен в това, че през октомври 2014 година в село Раклиново, община Аайтос, като пълнолетен, без да е сключил брак, заживял съпружески с лице от женски пол, ненавършило 14 години. Към момента на заживяване девойката - Л.М.Г. е била на 13 години. Съдът е установил, че в началото на зимния сезон през 2014 година обвиняемият и Л.М.Г. се преместили да живеят в с. Дъскотна, община Руен. По силата на постигнато споразумение между прокуратурата и обвиняемия, А.С.Г. е осъден на условна присъда от 4 месеца.

През изминалата 2015 година Айтоският районен съд призна за виновен подсъдимия Г.В.Г. за секс с малолетна. Според съда в периода от 28.07.2013 г. до 19.12.2013 г., в Айтос, в дома на родителите му и в дома на родителите на непълнолетната П.Т.А. в условията на продължавано престъпление, се съвкупявал с нея. П.Т.А. към онзи момент била на 14-годишна възраст. Айтоският районен съд осъди Г.Г. на 5 месеца условно.

Магистратите признаха и непълнолетния С.И.М. за виновен, че правил любов с 14 -годишната си приятелка. От съдебното решение става ясно, че на 08.10.2014 г., около 22,30 - 23,00 ч. в Айтос, в дома си С.И.М. като непълнолетен, който е могъл да разбира свойството и значението на деянието и да ръководи постъпките си, се съвъкупил с лице от женски пол, ненавършило 14 - годишна възраст, а именно малолетната З.А.С. Тъй като и двамата са били непълнолетни Айтоският районен съд наказа С.И.М. с обществено порицание, което да се осъществи чрез прочитане на присъдата по радиовъзел Айтос.

В началото на февруари 2016 година Бургаският окръжен съд наложи наказания от общо 55 години „лишаване от свобода“ на петима мъже, изнасилили 13-годишно момиче. За целта те използвали сила и заплахи, съобщиха от пресцентъра на Окръжна прокуратура-Бургас. Те са осъдени за две престъпления - блудство и изнасилване. Престъпленията са извършени на 9 юли 2005 г. в руенското с. Просеник. Най-много за по 12 години в затвора ще лежат Осман Сюлейман и Костадин Неделчев. Исмаил Али ще прекара зад решетките 11 години. Орхан Хюсеин и Азис Хюсеин ще търкат наровете 10 години. Наказанията трябва да бъдат изтърпени при първоначален „строг“ режим в затвора.

Странното е, че случаят е отпреди 11 години. Процесът се е точил толкова дълго, защото обвиняемите непрекъснато представяли документи, че са болни. Освен това делото било върнато отначало поради това, че починал един от съдебните заседатели.

През изминалата 2015 година Айтоският районен съд наказа с лишаване от свобода за срок от две години и шест месец, с отложено наказание под формата на изпитателен срок от 5 години други двама изнасилвачи.

От съдебното дело става ясно че Х.Ш.М и Х.И.Х. са опитали да насилят непълнолетната М.И.А. Деянието се е случило на 18.04.2013 година, около 22.30 часа – 23.00 часа в Руен в дома на пострадалата. Установено е, че е имало и трети съучастник с инициали Ю. И. Според магистратите Х.Ш.М се е опитал да се съвкупи с М.И.А., принуждавайки я към това със сила. Той й запушил устата, за да не вика и държал ръцете й докато съучастника му Х.Х. събул панталоните (тип шалвари) и бельото и отваряйки краката й противно на волята й опитал да се съвкупи с нея. След това агресорът се сменили с Х.Х., като последният запушил устата на девойката, докато Х.М., застанал зад нея, разтваряйки й краката, противно на волята й опитвайки се да проникне в нея и изхвърлил семенна течност по одеалото на леглото. Опитът останал недовършен, благодарение на пристигането брата на пострадалата, който прекъснал изнасилването.

Освен с отложената присъда Айтоският районен съд наказва Х.Ш.М. и Х.И.Х. солидарно да заплатят на пострадалата М.И.А. сумата от 20 000 лв.

Съдът в Айтос призна през миналата година за виновен и В.Ю.Ч. за сводничество, който на неустановена точно дата в началото на месец юли 2013 г. в Руенско е склонил към проституция непълнолетната тогава Н.В.Й. Мъжът е убедил девойката да прави секс с конкретно лице срещу заплащане. Айтоският районен съд наложи на В.Ю.Ч. условна присъда от две години.

Магистратите признаха за виновен и С.И.С. за сводничество на две жени, с цел проституция, едната от които била непълнолетна.
Според съда в периода от началото на юни 2012 г. до края на декември 2012 г. в Айтос С.И.С. склонил към проституция и многократно свождал към съвкупление лицето М.М.Г. Сводничеството се е изразявало в набиране на клиенти – мъже и създаване на условия за съвкупления. С.И.С. предоставял на жената помещение в дома си в Айтос и други подходящи места в района. Отвеждал жрицата на любовта до домовете и автомобилите на клиентите. Съдът приема, че деянията са извършени с користна цел – набавяне на парични средства. Същевременно през периода от началото на октомври 2012 г. до 10.01.2013 г. отново в Айтос С.И.С. склонил към проституция непълнолетната Я.К.И. Според съда С.И.С. при условията на продължавано престъпление, многократно свождал към съвкупление и блудствени действия непълнолетната Я.К.И., като това се е изразявало в набиране на клиенти – мъже. Той предоставял и на нея помещение в дома си за обслужване на клиентите.

За първото провинение Темида му определи наказание лишаване от свобода в срок от 8 месеца.

Съдът постанови С.И.С. да лежи при първоначален „Строг“ режим в затвор или Затворническо общежитие от закрит тип.
При второто провинение става въпрос за склоняване към проституция на лице ненавършило 18 години – поради което законът е предвидил наказание „Лишаване от свобода“ за срок от 1 година.
Източник: blitz.bg

Сподели във Фейсбук - Без Цензура

ИЗВЕРГ! ЦИГАНИН ИЗНАСИЛИ 20-годишна бълг…

31-08-2016 Ексклузивно Без Цензура - avatar Без Цензура

Кошмар край Петрич! Циганин изнасили брутално 20-годишно момиче! Гарата в село Митиново е под обсада! На място гъмжи от полиция, има и екип на Спешна помощ.Ето кой е извергът!

Прочети повече

Гореща новина! ПОЛИЦАЙ ЗАСТРЕЛЯ ЦИГАНИН …

18-08-2016 Ексклузивно Без Цензура - avatar Без Цензура

Униформен уби на място циганин крадец, защото престъпникът извадил хладно оръжие и се опитал да окаже съпротива на органите на реда!

Прочети повече

Току-що! ЦИГАНИН ЗАКЛА БЪЛГАРИН в София…

04-08-2016 Ексклузивно Без Цензура - avatar Без Цензура

Нечувана наглост!Циганин се опита да отреже главата на българин в София посред бял ден!

Прочети повече

Само преди минути! Скандал в bTV! ЦИГАНИ…

07-04-2016 Ексклузивно Без Цензура - avatar Без Цензура

Циганин се закани с убийство в национален ефир, пред погледа на цяла България!Огромният скандал избухна в Би Ти Ви само преди броени минути!

Прочети повече

Преди броени минути! Извънредна новина! …

11-02-2016 Ексклузивно Без Цензура - avatar Без Цензура

Само преди броени минути линейка е откарала в болница изнасиленото 4-годишно момиченце с кървящи гениталии!

Прочети повече

СКАНДАЛ! ДПС ОБЯВИ ВОЙНА НА БЪЛГАРИЯ!

22-10-2014 Калейдоскоп Без Цензура - avatar Без Цензура

Днес наглостта на ДПС мина всякакви граници! Етническата партия обяви война на цяла България!

Прочети повече

ШОК! Гореща новина! Интернет гърми! ЛЮТВ…

22-12-2015 Ексклузивно Без Цензура - avatar Без Цензура

ДПС загуби бастиони като Дулово, Исперих, Кубрат, Никола Козлево, Вятово…Загубата на изборите в СевероИзточна България е много тежка!Доган е обвинил Местан за краха на старите бастиони и тежко го е...

Прочети повече

Гореща новина! Преди броени минути! ИЗВЪ…

24-12-2015 Ексклузивно Без Цензура - avatar Без Цензура

Падна главата на Лютви Местан! Без-цензура.еу позна - не само пръв, преди всички, но и единствен от медиите в цяла България, че Местан ще бъде позорно изгонен и ще бъде...

Прочети повече

Само преди минути! ВИКТОР НИКОЛАЕВ се ИЗ…

25-05-2016 Ексклузивно Без Цензура - avatar Без Цензура

Да не ви изсъхне ръката, г-н Местан?Цяла България чу, че се заклехте: „Да ми изсъхне ръката, ако някой ден я вдигна срещу ДПС!”.Да не останете сега с една ръка?, подигра...

Прочети повече

ТОКУ-ЩО! Скандал в парламента! МЕСТАН ПС…

14-07-2016 Ексклузивно Без Цензура - avatar Без Цензура

Огромен скандал разтърси НС само преди броени минути!Лютви Местан изригна в кулоарите на парламента срещу Изборния кодекс и по-точно срещу решението секциите в чужда държава да бъдат ограничени до 35!

Прочети повече

МЕСТАН ОБИЖДАН от членове на ДПС! Нарича…

29-10-2015 Ексклузивно Без Цензура - avatar Без Цензура

ОГРОМНО УНИЖЕНИЕ ПРЕЖИВЯ ЛЮТВИ МЕСТАН!Лидерът на ДПС беше наречен в лицето „боклук” от членове на етническата партия – от своите, а не от някои партийни врагове!

Прочети повече

ХЮСЕИН ХАФЪЗОВ: АЗ СЪМ ВЕЛИК ТУРЧИН! БЪЛ…

05-11-2014 Ексклузивно Без Цензура - avatar Без Цензура

Гордея се с агентурното минало както на Ахмед Доган, така и на Лютви Местан. Аз съм потомък на Баязид Светкавицата и Сюлейман Великолепни. Скандалният политик от ДПС Хюсеин Хафъзов даде откровено интервю...

Прочети повече

Местан УНИЗЕН ДО СМЪРТ в Джебел! Лидерът…

20-05-2016 Ексклузивно Без Цензура - avatar Без Цензура

Лютви Местан беше принуден да преживее най-голямото унижение в своя живот, след като 10 000 човека го освиркаха на площада в Джебел, а след това крещяха в лицето му „Менте!”...

Прочети повече

ПОДЛОГАТА НА ДПС Петър Чобанов ПУБЛИЧНО …

13-07-2015 Ексклузивно Без Цензура - avatar Без Цензура

Бившият министър от кабинета Орешарски Петър Чобанов, който предпочете да сложи фес и да стане депутат от ДПС, трябваше да изтърпи най-голямото унижение в живота си.

Прочети повече

Преди броени минути! АНТОН ХЕКИМЯН ВЗРИВ…

08-05-2015 Калейдоскоп Без Цензура - avatar Без Цензура

„Г-н Местан, защо КТБ я свързват с ДПС? Защо не я свързват с мен? Защо напуснахте парламента, когато депутатите отдаваха почит на загиналите 1.5 милиона арменци, избити през 1915 г. в Турция”...

Прочети повече
Без Цензура

Автор: bez-cenzura.eu.Уеб сайт:bez-cenzura.eu/
нагоре

Открий бързо топ новините по тема: Популярни тагове

ДПС Скандал анализ антон хекимян арест ахмед доган бежанци би ти ви бой бойко бойко борисов болница борисов бтв българи българи, юнаци българия български политик видео въпроси гавра герб делян пеевски дете дост екшън задържане извънредно извънредно изявление изявление ин мемориам интервю ислямска държава крими криминале криминално кунева кървав екшън лютви местан мвр меглена кунева местан мигранти министър председател мъка наказание народно събрание нова нова тв нова телевизия нс пари парламент печал пловдив побой позор политик полиция почина премиер престъпление престъпление и наказание прокуратура протест разследване скандали слави трифонов смърт снимка снимки софия срам страх съд съчувствие темида трагедия траур турция убийство ужас ултраси уникално видео фейсбук фейсбук снимки хекимян хипотези цигани шок

Уточняваме изрично, че публикациите ни нямат за цел да разпалват расова или етническа омраза, нито да създават изкуствено етническо напрежение.

Публикациите ни не са насочени към нито един етнос и в никакъв случай не изразяват враждебност, ненавист, омраза и предразсъдъци към определена етническа група.

В материалите описваме единствено конкретни действителни случки, или конкретни престъпления, като квалификациите, които даваме, се отнасят само за конкретния престъпник /или група престъпници/.

Нашето становище е, че никой не е виновен, че е роден циганин, българин, турчин, евреин или арменец.

Става виновен само единствено тогава, когато извърши престъпление.

Против тези престъпления е и нашата борба.

За авторските права в новинарски блог "Без Цензура"

Сайтът НЕ носи отговорност за съдържанието на коментарите, които публикуват читателите ни.

Съдържанието на Bez-Cenzura.eu е защитено от Закона за авторско право и Наказателния кодекс на Република България. Текстовете на новините, публикувани във bez-cenzura.eu, могат да се ползват само след писмено разрешение на собственика на сайта. Свържете се с екипа на сайта от тук.