Едни се раждат, за да бъдат ГЕРОИ. Други се раждат да бъдат ПРЕДАТЕЛИ

Искате ли СЛАВИ да влезе в ПОЛИТИКАТА? „ДА” или „НЕ”? ВИЖТЕ как иска да свали Бойко Борисов от власт! СХЕМАТА на ПРЕВРАТА срещу премиера!

Искате ли СЛАВИ да влезе в ПОЛИТИКАТА? „ДА” или „НЕ”? ВИЖТЕ как иска да свали Бойко Борисов от власт! СХЕМАТА на ПРЕВРАТА срещу премиера!
Мафията низвергна Борисов, защото спря финансовите й потоци.


Кръцна далаверите от контрабанда, изправи до стената газовите барони и енергийните олигарси.
Затова в ход e държавен преврат. Под удобната мантра за „истинска съдебна реформа” и битка с олигархията.
Няма никаква битка. Едно олигархично лоби иска да оцелее и за целта опитва да подмени легитимната власт. Не става дума за принципи, а за злоупотреба с принципи, иначе казано – за класическа демагогия.
Превратът против ГЕРБ и Борисов е отвъд теориите за конспирация, той е реалност тук и сега. Структурата му е пирамидална.
На върха на пирамидата солидарно се разполагат Иван Костов и Цветан Василев, архитектите на порочната финансова ламя КТБ. Те идеологизират заверата и никога няма да простят на Борисов, че в края на първия си мандат спря държавната помощ за кухата им банка и я лиши от ресурс.
Каквото и да говорят, за рухването на КТБ те не обвиняват Пеевски, Орешарски или Иван Искров. В дъното на проблемите им стои персонално Борисов и чисто емоционално неговата политическа гибел е най-желана от тях.
В пирамидата под идеолозите Костов и Василев стои кръгът на олигарсите, които захранват финансово преврата. Присъствието и мотивацията им са амбивалентни. От една страна те са бизнес продукти на Костов и неговото управление. От друга в момента са под пресата на наказателното преследване: или са обвиняеми, или са разследвани от прокуратурата и им предстоят съдебни дела.
Персонификацията е следната: обвиняемият за данъчни измами Гриша Ганчев (българският представител на беглеца Цветан Василев), обвиняемият за данъчни измами лекарствен олигарх Огнян Донев, разследваният от прокуратурата по десетки жалби от Комисията за финансов надзор енергиен олигарх Иво Прокопиев, газовият барон Сашо Дончев, когото Борисов лиши от ключовата му роля на посредник при доставките на топливо.
Споменатите достопочтени фигури разполагат с медии, чрез които подсигуряват пропагандната мощ на сценария. Това са медии, пряко дотирани от фондация „Америка за България” – тоест зависими от чужди национални интереси. Говорим за „Дневник”, „Капитал”, „Клуб Зет”, „Медиапул”.
Истината е, че тези медии нямат реална популярност сред широките народни маси, тиражите им и трафикът в Интернет са нищожни. Посланията, които отправят обаче, добиват гражданственост чрез популяризацията им в публицистичните блокове на двете големи телевизии Би Ти Ви и Нова.
Там властта е овладяна от неколцина близки до кръга „Капитал” новинарски шефове, които са изолирали официалните ръководства на телевизиите и упражняват контрол върху избора на теми и събеседници.
В пирамидалната структура на преврата особено важен е третият кръг – онзи, ситуриран под олигархическия. Това е фасадната, политическата част на заговора. Тук поставяме партийните лидери на ДСБ Радан Кънев, Атанас Атанасов и Гроздан Караджов, адвокатката на Цветан Василев и Гриша Ганчев – Татяна Дончева заедно със сякаш позабравеното, но всъщност постоянно активно в родната публичност семейство Станишеви.
Именно на лидера на ПЕС Сергей Станишев е възложено да осигури европейската легитимация на пуча срещу Борисов. Той и съпругата му Моника са „топлата връзка” към резервния кон на превратаджиите Слави Трифонов.
Идеолозите Костов и Цветан Василев си дават ясна сметка, че електоралният потенциал на партията-джудже ДСБ няма да е достатъчен за парламентарно мнозинство. Ето защо десебарите в момента по-скоро „озвучават” кресливо преврата, обговарят тезите, подгряват за същинската „революция”. Популистът Слави Трифонов, който засега е просто паралелен сюжет, твърде скоро ще се превърне в острие и градивна мощ.
Целта са извънредни избори наесен, а дотогава Слави ще пълни стадиони и концерти, ще реве под звуците на химна, ще развява трибагреници, ще зове за разправа с „негодниците във властта” и чистка на цялата „престъпна политическа класа”, докато в крайна сметка не си направи собствена партия.
Под егидата на пирамидалната олигархическа шайка, описана по-горе, и с пиар съветите на Моника Станишева.
Станишеви и Слави Трифонов работят в комбина от няколко месеца и това не е тайна за държавния елит. Сергей дори ръкопляскаше шумно на Дългия, разположен на трибуната на стадион „Васил Левски”.
Откъде и откога е тази близост, може да се предполага. Може да се подозира и от какво е предизвикана консолидацията по оста „левия Станишев” – „десния Радан” – „чалга патриота Слави Трифонов”.
Кръг №4 в пирамидата е зает от еклектична смесица: грантаджии-протестъри плюс бутикова, но твърде влиятелна в медиите съдийско-адвокатска общност.
Знаме на този кръг, след абдикирането на проваления Христо Иванов, е върховният съдия Лозан Панов. Пластелинен мъж, спуснат на поста именно от модела „КОЙ”, но бързо обърнал палачинката, за да се позиционира отвъд „тъмните сили” в контекста на конюнктурата.
Беше особено смешно и нелепо, когато онази вечер пред Съдебната палата Панов и колегите му се прегръщаха с адвокатите на обвиняемия Огнян Донев и се нахъсваха взаимно за война с „лошия Цацаров”. Щастливо пърхаше край тях и Татяна Дончева – хем политичка, хем адвокатка на обвиняемия Гриша Ганчев и приближена до Цветан Василев.
Адвокати и съдии в един и същи строй - за кефа на клиентелата си.
Това бе особено ключово събитие, далеч от етиката, за която иначе апелират протестиращите. Маските паднаха, лъснаха и интересите.
Превратаджиите са си напазарували съда чрез Лозан Панов и Нели Куцкова. Обвинителните актове против тях като нищо ще рухнат в хода на процесите.
Остава да бутнат Цацаров, за да овладеят и прокуратурата.
Остава им и главният рубеж – Борисов.
Докато той е на власт, няма да контролират ефективно публичните ресурси.
България при втория кабинет на Борисов се отърсва от международната изолация, отпушват се еврофондовете. Камерън ни идва на крака, Русия, НАТО и Турция любезничат. Насред глобалната световна криза имаме уникален шанс да се превърнем в остров на стабилността, а икономиката и туризмът ни да дръпнат, както никога досега през прехода.
Само преди месеци и половина голямата част от народа избра отново ГЕРБ и Борисов.
Превратаджиите не се съобразяват с народната воля, те не искат промяна, а подмяна.
Времето е не просто разделно, то е разломно. Съвсем по Смирненски – два свята, единият е излишен.
Може да не харесваш Борисов, но му дай шанс да съхрани България. Алтернативата е пагубна – олигархична мафия, която с оправданието, че води битка с мафията, иска да открадне държавата за себе си.
Автор: Недялко Недялков
Източник: pik.bg

Сподели във Фейсбук - Без Цензура

ИЗВЕРГ! ЦИГАНИН ИЗНАСИЛИ 20-годишна бълг…

31-08-2016 Ексклузивно Без Цензура - avatar Без Цензура

Кошмар край Петрич! Циганин изнасили брутално 20-годишно момиче! Гарата в село Митиново е под обсада! На място гъмжи от полиция, има и екип на Спешна помощ.Ето кой е извергът!

Прочети повече

Гореща новина! ПОЛИЦАЙ ЗАСТРЕЛЯ ЦИГАНИН …

18-08-2016 Ексклузивно Без Цензура - avatar Без Цензура

Униформен уби на място циганин крадец, защото престъпникът извадил хладно оръжие и се опитал да окаже съпротива на органите на реда!

Прочети повече

Току-що! ЦИГАНИН ЗАКЛА БЪЛГАРИН в София…

04-08-2016 Ексклузивно Без Цензура - avatar Без Цензура

Нечувана наглост!Циганин се опита да отреже главата на българин в София посред бял ден!

Прочети повече

Само преди минути! Скандал в bTV! ЦИГАНИ…

07-04-2016 Ексклузивно Без Цензура - avatar Без Цензура

Циганин се закани с убийство в национален ефир, пред погледа на цяла България!Огромният скандал избухна в Би Ти Ви само преди броени минути!

Прочети повече

Преди броени минути! Извънредна новина! …

11-02-2016 Ексклузивно Без Цензура - avatar Без Цензура

Само преди броени минути линейка е откарала в болница изнасиленото 4-годишно момиченце с кървящи гениталии!

Прочети повече

СКАНДАЛ ВЗРИВИ Нова тв! Само преди броен…

17-12-2015 Ексклузивно Без Цензура - avatar Без Цензура

Изчегъртването на ДПС е в ход, призна Лютви Местан.Ние вече година и половина сме в опозиция, не сме във властта.

Прочети повече

Изменник! МЕСТАН СЪДИ БЪЛГАРИЯ! Иска ТУР…

24-02-2016 Ексклузивно Без Цензура - avatar Без Цензура

Национален предател!България е дадена под съд от Лютви Местан, който е заявил, че ще се бори турският език да стане втори официален език в България!

Прочети повече

ЛЮТВИ МЕСТАН: ЩЕ СЕ БОРЯ ТУРСКИЯТ ЕЗИК д…

13-10-2016 Ексклузивно Без Цензура - avatar Без Цензура

Докато България ври и кипи в страсти около президентските избори, Лютви Местан пак си е наумил да прави турският език официален в България, предадоха наши изключително достоверни източници.

Прочети повече

Само преди минути! ВИКТОР НИКОЛАЕВ се ИЗ…

25-05-2016 Ексклузивно Без Цензура - avatar Без Цензура

Да не ви изсъхне ръката, г-н Местан?Цяла България чу, че се заклехте: „Да ми изсъхне ръката, ако някой ден я вдигна срещу ДПС!”.Да не останете сега с една ръка?, подигра...

Прочети повече

МЕСТАН ОБИЖДАН от членове на ДПС! Нарича…

29-10-2015 Ексклузивно Без Цензура - avatar Без Цензура

ОГРОМНО УНИЖЕНИЕ ПРЕЖИВЯ ЛЮТВИ МЕСТАН!Лидерът на ДПС беше наречен в лицето „боклук” от членове на етническата партия – от своите, а не от някои партийни врагове!

Прочети повече

ЛЮТВИ МЕСТАН: ЩЕ СЕ БОРЯ ТУРСКИЯТ ЕЗИК д…

13-10-2016 Ексклузивно Без Цензура - avatar Без Цензура

Докато България ври и кипи в страсти около президентските избори, Лютви Местан пак си е наумил да прави турският език официален в България, предадоха наши изключително достоверни източници.

Прочети повече

ВИЖТЕ ГО! Това е биячът от ДПС, пребил б…

05-08-2016 Ексклузивно Без Цензура - avatar Без Цензура

България е възмутена!Пореден циганин грубо и нагло наруши законите, като преби българин, заплаши го с изнасилване и го накара да яде сурова риба!

Прочети повече

Само преди минути! ВИКТОР НИКОЛАЕВ се ИЗ…

25-05-2016 Ексклузивно Без Цензура - avatar Без Цензура

Да не ви изсъхне ръката, г-н Местан?Цяла България чу, че се заклехте: „Да ми изсъхне ръката, ако някой ден я вдигна срещу ДПС!”.Да не останете сега с една ръка?, подигра...

Прочети повече

Рая сме, а не българи! В ПЛОВДИВ могат д…

17-05-2016 Ексклузивно Без Цензура - avatar Без Цензура

Не сме народ, а мърша! Срам за Пловдив!Общинският съвет не прие внесеното предложение бурките и други религиозни облекла и символи, които пречат да се идентифицира лицето, да влезе в сила...

Прочети повече
Без Цензура

Автор: bez-cenzura.eu.Уеб сайт:bez-cenzura.eu/
нагоре

Открий бързо топ новините по тема: Популярни тагове

ДПС Скандал анализ антон хекимян арест ахмед доган бежанци би ти ви бой бойко бойко борисов болница борисов бтв българи българи, юнаци българия български политик видео въпроси гавра герб делян пеевски дете дост екшън задържане извънредно извънредно изявление изявление ин мемориам интервю ислямска държава крими криминале криминално кунева кървав екшън лютви местан мвр меглена кунева местан мигранти министър председател мъка наказание народно събрание нова нова тв нова телевизия нс пари парламент печал пловдив побой позор политик полиция почина премиер престъпление престъпление и наказание прокуратура протест разследване скандали слави трифонов смърт снимка снимки софия срам страх съд съчувствие темида трагедия траур турция убийство ужас ултраси уникално видео фейсбук фейсбук снимки хекимян хипотези цигани шок

Уточняваме изрично, че публикациите ни нямат за цел да разпалват расова или етническа омраза, нито да създават изкуствено етническо напрежение.

Публикациите ни не са насочени към нито един етнос и в никакъв случай не изразяват враждебност, ненавист, омраза и предразсъдъци към определена етническа група.

В материалите описваме единствено конкретни действителни случки, или конкретни престъпления, като квалификациите, които даваме, се отнасят само за конкретния престъпник /или група престъпници/.

Нашето становище е, че никой не е виновен, че е роден циганин, българин, турчин, евреин или арменец.

Става виновен само единствено тогава, когато извърши престъпление.

Против тези престъпления е и нашата борба.

За авторските права в новинарски блог "Без Цензура"

Сайтът НЕ носи отговорност за съдържанието на коментарите, които публикуват читателите ни.

Съдържанието на Bez-Cenzura.eu е защитено от Закона за авторско право и Наказателния кодекс на Република България. Текстовете на новините, публикувани във bez-cenzura.eu, могат да се ползват само след писмено разрешение на собственика на сайта. Свържете се с екипа на сайта от тук.