Едни се раждат, за да бъдат ГЕРОИ. Други се раждат да бъдат ПРЕДАТЕЛИ

Искате ли СЛАВИ да влезе в ПОЛИТИКАТА? „ДА” или „НЕ”? ВИЖТЕ как иска да свали Бойко Борисов от власт! СХЕМАТА на ПРЕВРАТА срещу премиера!

Искате ли СЛАВИ да влезе в ПОЛИТИКАТА? „ДА” или „НЕ”? ВИЖТЕ как иска да свали Бойко Борисов от власт! СХЕМАТА на ПРЕВРАТА срещу премиера!
Мафията низвергна Борисов, защото спря финансовите й потоци.


Кръцна далаверите от контрабанда, изправи до стената газовите барони и енергийните олигарси.
Затова в ход e държавен преврат. Под удобната мантра за „истинска съдебна реформа” и битка с олигархията.
Няма никаква битка. Едно олигархично лоби иска да оцелее и за целта опитва да подмени легитимната власт. Не става дума за принципи, а за злоупотреба с принципи, иначе казано – за класическа демагогия.
Превратът против ГЕРБ и Борисов е отвъд теориите за конспирация, той е реалност тук и сега. Структурата му е пирамидална.
На върха на пирамидата солидарно се разполагат Иван Костов и Цветан Василев, архитектите на порочната финансова ламя КТБ. Те идеологизират заверата и никога няма да простят на Борисов, че в края на първия си мандат спря държавната помощ за кухата им банка и я лиши от ресурс.
Каквото и да говорят, за рухването на КТБ те не обвиняват Пеевски, Орешарски или Иван Искров. В дъното на проблемите им стои персонално Борисов и чисто емоционално неговата политическа гибел е най-желана от тях.
В пирамидата под идеолозите Костов и Василев стои кръгът на олигарсите, които захранват финансово преврата. Присъствието и мотивацията им са амбивалентни. От една страна те са бизнес продукти на Костов и неговото управление. От друга в момента са под пресата на наказателното преследване: или са обвиняеми, или са разследвани от прокуратурата и им предстоят съдебни дела.
Персонификацията е следната: обвиняемият за данъчни измами Гриша Ганчев (българският представител на беглеца Цветан Василев), обвиняемият за данъчни измами лекарствен олигарх Огнян Донев, разследваният от прокуратурата по десетки жалби от Комисията за финансов надзор енергиен олигарх Иво Прокопиев, газовият барон Сашо Дончев, когото Борисов лиши от ключовата му роля на посредник при доставките на топливо.
Споменатите достопочтени фигури разполагат с медии, чрез които подсигуряват пропагандната мощ на сценария. Това са медии, пряко дотирани от фондация „Америка за България” – тоест зависими от чужди национални интереси. Говорим за „Дневник”, „Капитал”, „Клуб Зет”, „Медиапул”.
Истината е, че тези медии нямат реална популярност сред широките народни маси, тиражите им и трафикът в Интернет са нищожни. Посланията, които отправят обаче, добиват гражданственост чрез популяризацията им в публицистичните блокове на двете големи телевизии Би Ти Ви и Нова.
Там властта е овладяна от неколцина близки до кръга „Капитал” новинарски шефове, които са изолирали официалните ръководства на телевизиите и упражняват контрол върху избора на теми и събеседници.
В пирамидалната структура на преврата особено важен е третият кръг – онзи, ситуриран под олигархическия. Това е фасадната, политическата част на заговора. Тук поставяме партийните лидери на ДСБ Радан Кънев, Атанас Атанасов и Гроздан Караджов, адвокатката на Цветан Василев и Гриша Ганчев – Татяна Дончева заедно със сякаш позабравеното, но всъщност постоянно активно в родната публичност семейство Станишеви.
Именно на лидера на ПЕС Сергей Станишев е възложено да осигури европейската легитимация на пуча срещу Борисов. Той и съпругата му Моника са „топлата връзка” към резервния кон на превратаджиите Слави Трифонов.
Идеолозите Костов и Цветан Василев си дават ясна сметка, че електоралният потенциал на партията-джудже ДСБ няма да е достатъчен за парламентарно мнозинство. Ето защо десебарите в момента по-скоро „озвучават” кресливо преврата, обговарят тезите, подгряват за същинската „революция”. Популистът Слави Трифонов, който засега е просто паралелен сюжет, твърде скоро ще се превърне в острие и градивна мощ.
Целта са извънредни избори наесен, а дотогава Слави ще пълни стадиони и концерти, ще реве под звуците на химна, ще развява трибагреници, ще зове за разправа с „негодниците във властта” и чистка на цялата „престъпна политическа класа”, докато в крайна сметка не си направи собствена партия.
Под егидата на пирамидалната олигархическа шайка, описана по-горе, и с пиар съветите на Моника Станишева.
Станишеви и Слави Трифонов работят в комбина от няколко месеца и това не е тайна за държавния елит. Сергей дори ръкопляскаше шумно на Дългия, разположен на трибуната на стадион „Васил Левски”.
Откъде и откога е тази близост, може да се предполага. Може да се подозира и от какво е предизвикана консолидацията по оста „левия Станишев” – „десния Радан” – „чалга патриота Слави Трифонов”.
Кръг №4 в пирамидата е зает от еклектична смесица: грантаджии-протестъри плюс бутикова, но твърде влиятелна в медиите съдийско-адвокатска общност.
Знаме на този кръг, след абдикирането на проваления Христо Иванов, е върховният съдия Лозан Панов. Пластелинен мъж, спуснат на поста именно от модела „КОЙ”, но бързо обърнал палачинката, за да се позиционира отвъд „тъмните сили” в контекста на конюнктурата.
Беше особено смешно и нелепо, когато онази вечер пред Съдебната палата Панов и колегите му се прегръщаха с адвокатите на обвиняемия Огнян Донев и се нахъсваха взаимно за война с „лошия Цацаров”. Щастливо пърхаше край тях и Татяна Дончева – хем политичка, хем адвокатка на обвиняемия Гриша Ганчев и приближена до Цветан Василев.
Адвокати и съдии в един и същи строй - за кефа на клиентелата си.
Това бе особено ключово събитие, далеч от етиката, за която иначе апелират протестиращите. Маските паднаха, лъснаха и интересите.
Превратаджиите са си напазарували съда чрез Лозан Панов и Нели Куцкова. Обвинителните актове против тях като нищо ще рухнат в хода на процесите.
Остава да бутнат Цацаров, за да овладеят и прокуратурата.
Остава им и главният рубеж – Борисов.
Докато той е на власт, няма да контролират ефективно публичните ресурси.
България при втория кабинет на Борисов се отърсва от международната изолация, отпушват се еврофондовете. Камерън ни идва на крака, Русия, НАТО и Турция любезничат. Насред глобалната световна криза имаме уникален шанс да се превърнем в остров на стабилността, а икономиката и туризмът ни да дръпнат, както никога досега през прехода.
Само преди месеци и половина голямата част от народа избра отново ГЕРБ и Борисов.
Превратаджиите не се съобразяват с народната воля, те не искат промяна, а подмяна.
Времето е не просто разделно, то е разломно. Съвсем по Смирненски – два свята, единият е излишен.
Може да не харесваш Борисов, но му дай шанс да съхрани България. Алтернативата е пагубна – олигархична мафия, която с оправданието, че води битка с мафията, иска да открадне държавата за себе си.
Автор: Недялко Недялков
Източник: pik.bg

Сподели във Фейсбук - Без Цензура

ИЗВЕРГ! ЦИГАНИН ИЗНАСИЛИ 20-годишна бълг…

31-08-2016 Ексклузивно Без Цензура - avatar Без Цензура

Кошмар край Петрич! Циганин изнасили брутално 20-годишно момиче! Гарата в село Митиново е под обсада! На място гъмжи от полиция, има и екип на Спешна помощ.Ето кой е извергът!

Прочети повече

Гореща новина! ПОЛИЦАЙ ЗАСТРЕЛЯ ЦИГАНИН …

18-08-2016 Ексклузивно Без Цензура - avatar Без Цензура

Униформен уби на място циганин крадец, защото престъпникът извадил хладно оръжие и се опитал да окаже съпротива на органите на реда!

Прочети повече

Току-що! ЦИГАНИН ЗАКЛА БЪЛГАРИН в София…

04-08-2016 Ексклузивно Без Цензура - avatar Без Цензура

Нечувана наглост!Циганин се опита да отреже главата на българин в София посред бял ден!

Прочети повече

Само преди минути! Скандал в bTV! ЦИГАНИ…

07-04-2016 Ексклузивно Без Цензура - avatar Без Цензура

Циганин се закани с убийство в национален ефир, пред погледа на цяла България!Огромният скандал избухна в Би Ти Ви само преди броени минути!

Прочети повече

Преди броени минути! Извънредна новина! …

11-02-2016 Ексклузивно Без Цензура - avatar Без Цензура

Само преди броени минути линейка е откарала в болница изнасиленото 4-годишно момиченце с кървящи гениталии!

Прочети повече

Преди броени минути! ДОГАН ВЗРИВИ Фейсбу…

03-01-2016 Ексклузивно Без Цензура - avatar Без Цензура

Ахмед Доган публикува едно към едно, без никаква цензура цялото си слово, с което отряза главата на Лютви Местан!

Прочети повече

ДАНС АРЕСТУВА МЕСТАН за национално преда…

25-12-2015 Ексклузивно Без Цензура - avatar Без Цензура

ДАНС погва Лютви Местан за предателство към националните интереси!За изключения от партията и свален от лидерския пост политик спецполицаите имали сериозни данни за нерегламентирани срещи с турски граждани и за...

Прочети повече

СКАНДАЛ! ДПС ОБЯВИ ВОЙНА НА БЪЛГАРИЯ!

22-10-2014 Калейдоскоп Без Цензура - avatar Без Цензура

Днес наглостта на ДПС мина всякакви граници! Етническата партия обяви война на цяла България!

Прочети повече

На учредяването на ДОСТ: ТУК ЩЕ СЕ ГОВОР…

11-04-2016 Ексклузивно Без Цензура - avatar Без Цензура

Партия ДОСТ е тежка провокация към българската държавност – учреди се на турски език в сърцето на България, в столицата на България, разгневи се евродепутатът Ангел Джамбазки в ефира на...

Прочети повече

Току-що! Огромен скандал в НС! МЕСТАН ПС…

28-09-2016 Ексклузивно Без Цензура - avatar Без Цензура

Огромен скандал разтърси Народното събрание току-що, едва броени минути след започването на днешните дебати!

Прочети повече

Скандал в bTV! Експерт каза: ЩЕ УБИЯТ ДЕ…

22-02-2016 Ексклузивно Без Цензура - avatar Без Цензура

Пеевски може да бъде убит – не му го пожелавам, защото е млад човек, но лично аз прогнозирам трупове по улиците на София, каза Осман Октай, прочут с изключително точните...

Прочети повече

ТАКА ИЗГЛЕЖДА УБИЕЦЪТ от гара Буново ДНЕ…

15-01-2015 Ексклузивно Без Цензура - avatar Без Цензура

Виждате ли това лице? Това е лицето на убиец! ДПС му даде лидерски функции и само напредналата му възраст му попречи да влезе в голямата политика.

Прочети повече

СКАНДАЛ ВЗРИВИ Нова тв! Само преди броен…

17-12-2015 Ексклузивно Без Цензура - avatar Без Цензура

Изчегъртването на ДПС е в ход, призна Лютви Местан.Ние вече година и половина сме в опозиция, не сме във властта.

Прочети повече

ШОК! НЕЩО СТРАШНО СЕ СЛУЧВА С ЛЮТВИ МЕСТ…

27-10-2015 Ексклузивно Без Цензура - avatar Без Цензура

Голяма трагедия за Лютви Местан!Лидерът е на ДПС е на път да преживее най-голямото унижение в своя живот, както и най-тежкото си крушение!

Прочети повече

ТОКУ-ЩО в bTV! Хекимян ПОПИЛЯ Лютви Мест…

12-05-2016 Ексклузивно Без Цензура - avatar Без Цензура

Аз съм етнически турчин и мюсюлманин, но и европеец и гражданин на Европейския съюз, опери се Лютви Местан на Антон Хекимян.

Прочети повече
Без Цензура

Автор: bez-cenzura.eu.Уеб сайт:bez-cenzura.eu/
нагоре

Открий бързо топ новините по тема: Популярни тагове

ДПС Скандал анализ антон хекимян арест ахмед доган бежанци би ти ви бой бойко бойко борисов болница борисов бтв българи българи, юнаци българия български политик видео въпроси гавра герб делян пеевски дете дост екшън журналист задържане извънредно извънредно изявление изявление ин мемориам интервю ислямска държава крими криминале криминално кунева лютви местан мвр меглена кунева местан мигранти министър председател мъка наказание народно събрание нова нова тв нова телевизия нс пари парламент печал пловдив побой позор политик полиция почина премиер престъпление престъпление и наказание протест разследване скандали слави трифонов смърт снимка снимки софия срам страх съд съчувствие темида трагедия траур турция убийство ужас ултраси уникално видео фейсбук фейсбук снимки хекимян хипотези цигани циганин шок

Уточняваме изрично, че публикациите ни нямат за цел да разпалват расова или етническа омраза, нито да създават изкуствено етническо напрежение.

Публикациите ни не са насочени към нито един етнос и в никакъв случай не изразяват враждебност, ненавист, омраза и предразсъдъци към определена етническа група.

В материалите описваме единствено конкретни действителни случки, или конкретни престъпления, като квалификациите, които даваме, се отнасят само за конкретния престъпник /или група престъпници/.

Нашето становище е, че никой не е виновен, че е роден циганин, българин, турчин, евреин или арменец.

Става виновен само единствено тогава, когато извърши престъпление.

Против тези престъпления е и нашата борба.

За авторските права в новинарски блог "Без Цензура"

Сайтът НЕ носи отговорност за съдържанието на коментарите, които публикуват читателите ни.

Съдържанието на Bez-Cenzura.eu е защитено от Закона за авторско право и Наказателния кодекс на Република България. Текстовете на новините, публикувани във bez-cenzura.eu, могат да се ползват само след писмено разрешение на собственика на сайта. Свържете се с екипа на сайта от тук.