Едни се раждат, за да бъдат ГЕРОИ. Други се раждат да бъдат ПРЕДАТЕЛИ

Току-що! БОЙКО БОРИСОВ СМАЧКА Слави Трифонов публично! Вижте какво направи премиерът на България!

Току-що! БОЙКО БОРИСОВ СМАЧКА Слави Трифонов публично! Вижте какво направи премиерът на България!
Глупости! Какво да ме е страх от Слави?Ще го бия на избори както бия БСП, че и много повече, отсече премиерът Бойко Борисов в отговор на въпроса на Ана Цолова и Виктор Николаев: „Страх ли ви е от референдума на Слави Трифонов?”.Министър-председателят дипломатично пожела успех на Трифонов и го покани да си премерят силите на избори – но за първи път изрази категоричното си мнение против референдума му, като заяви в прав текст, че наивните му и популистки въпроси могат да разбият държавата.По този начин Бойко Борисов за първи път в прав текст показа силно негативното си отношение към референдума на Слави.


„Ани Цолова и Виктор Николаев – вие не искате да ме питате какво добро сме направили за България и всички българи!
Вие не ме питате за важните неща в държавата – че непрекъснато строим пътища, магистрали, че санирахме на хората блоковете без пари – че с това саниране ние на практика подарихме на всяко едно българско семейство от 10 000 до 20 000 лева…
Вие сте ме извикали тук, за да ме питате за разни… хайде да не казвам какви…
Карате ме да коментирам Корнелия, Местан, Слави, Пеевски, какво бил казал Радан…
Момент!
Не ме прекъсвайте!
Кога ще ме извикате, за да коментираме сериозни въпроси и реално направеното – а не кой каква глупост казал и кой каква глупост искал да направи!”, смъмри премиерът Бойко Борисов журналистите в студиото на Нова, а Ана Цолова и Виктор Николаев започнаха да гледат доста уплашено.
НЕ Е ВРЕМЕ ЗА
ИЗБОРИ,
ОТСЕЧЕ БОЙКО БОРИСОВ
Тези, които се правят, че много искат предсрочни избори – всъщност изобщо не ги искат, дори се страхуват от тях, заяви премиерът и добави, че страхът им идва оттам, че при едни предсрочни избори много от тези, които днес са в парламента – утре няма да бъдат вече там.
ЦВЕТАН ЦВЕТАНОВ
НЯМА ДА Е
КАНДИДАТЪТ НА
ГЕРБ ЗА
ПРЕЗИДЕНТ,
категоричен бе министър-председателят.
Кой ще е кандидатът – ще го научите през септември, твърдо отговори той на настойчивите питания на Ана Цолова и Виктор Николаев.
Ето пълния текст на интервюто – всичко, което каза Бойко Борисов за
БЕЗПОМОЩНОСТТА НА
КОРНЕЛИЯ НИНОВА,
за референдума на Слави и кое в този референдум е противоконституционно, „но ГЕРБ, като демократична партия, въпреки това гласува за него, за да даде възможност да си каже мнението и народа,
ЗА ЗАДКУЛИСНИТЕ
ИГРИЧКИ НА
АБВ
за предсрочните и президентските избори,
ЗА ЛЮТВИ
МЕСТАН,
за когото подметна: „Този, с който пия кафе, си отива!”, за разговора му с Давутоглу,
ЗА БЕЖАНЦИТЕ И
ИНТРИГИТЕ В ПОЛИТИКАТА
и дори за своето внуче…
- Г-н Борисов, как приемате мотивите на президента Плевнелиев да се откаже от втори мандат?

- Той ми каза: "Имам лични причини, искам да си изкарам мандата, юни, юли има много мероприятия. Ако някога за следващ мандат решим, ще говорим". Той нито желае, нито ме е оторизирал да говоря за личните му проблеми, но беше достатъчно убедителен. Плевнелиев и след мандата ще има успешна кариера.

- Как точно?

- Не знам как, но той има много качества.

- А той усещал ли е по време на мандата си вашата подкрепа?

- Абсолютно.

- Какъв трябва да е вашият кандидат. Питахме господин Цветанов какво мисли за собствената си кандидатура. Той отговори по много интересен начин и каза - премиерът е песимист по отношение на неговата възможност да спечели избори.

- Аз много добре знам българската поговорка да не казваш хоп, преди да скочиш. Още от дете знам - не предизвиквай дявола. Като започнеш да говориш предварително, винаги ти минава котка път. Цветанов няма да е кандидат, няма да повтаряме тази тема. Той никога не е пожелавал да е така, но понеже го вкараха в цялото това обръщение, съм принуден да спра тези спекулации.

- А една обща кандидатура с АБВ?

- Ако не го бяхте казали вие, щях да ви кажа, че е измишльотина...
АБВ казаха и с декларация подкрепиха правителството, защото и тогава, и сега условията бяха такива.
Защо да си вкарваме страната в какафония?!

- Тогава как ще коментирате това - Русия, която ви била свалила преди, сега ще е опорна точка, в която ние трябва да повярваме?

- Във всички случаи намирането на газ безспорно ще е в ущърб на икономическите интереси на Русия. Защото ние ще имаме собствен газ.
Аз на Путин съм го казал лично преди това.
Това е български интерес, той е обясним и колкото и да не ти е приятно нещо, когато е вярно, го разбираш.
В същото време броят на руските туристи два пъти се е качил и ние се постарахме да нормализираме нашите отношения в рамките на едно приятелство. Днес в Атина се надявам да направим и нещо за газа заедно.
Защото ако минава през България и взимаме транзитни такси, ще е добре.
Не ми е нужно никой да ми прави контакти в Русия, защото нашият интерес там винаги съм го защитавал.
Русия се сърди, защото ще губи милиони – но през това време тези милиони ще ги печели България.
Има 4-5 проруски партии, които вече са заявили, че са именно проруски, а не някакви други – и ако те дойдат на власт, естествено, че преговорите на Русия с България ще вървят много по-леко, отколкото е сега.
Защото те ще защитят руския интерес.
А аз съм неудобен, защото защитавам българските интереси.
Неудобен съм, че прескочих и трима посредници в търговията с природен газ и България ще купува газ сама, без да плаща излишни комисионни и така да оскъпява енергията.

- А каква е ролята на Русия за падането на кабинета "Борисов 1"?

- В общата глобална политика на геополитическо разпределение България винаги е била в сферата на Русия.
Но вие видяхте колко неща се направиха за евроатлантическата интеграция, за диверсификацията, ще похарчим 130 милиона евро за проучвания...
С една дума - когато на пазара утре имаме от една страна руския газ и цената на България, която е може би най-ниската в Европа...
Ние, аз – с политическа воля махнахме три газови посредника, както казах вече.
Но питам – защо друг за 25 години не ги махна?

- Я малко да ви бъзнем.

- Бъзнете ме.

- Малко за Изборния кодекс. За правото на глас на българските изселници в Турция и другите в Европа и САЩ. Има ли деление?

- Няма никакво деление.
Първо - бяхме в ситуация, в която щеше да падне правителството. ..
…Валери Симеонов е рядко мнителен човек, много чепат характер.
Но хубавото е, че като му покажеш нещо, той не си криви душата...
Той не можеше да повярва, че ще успеем да изградим такова огромно съоръжение по границата. Като летяхме с хеликоптера, той после го призна...

- Не е ли малко обидно, че му доказвате с толкова усилия такова малко нещо. Той не е златен пръст.

- Питам кой е по-голям партньор, за да говорим за малък в случая?

- С Ердоган говорили ли сте - защо Патриотичният фронт се намесва?

- Благодаря на Ердоган за тези неща, които пое за църквата "Свети Стефан" - с позлатените кубета почистените метални части, грундирани, цинковани...
Той си удържа думата.
И за натиска върху границите...
За съжаление аз хич не исках да се пипа този Избирателен кодекс, но партньорите искаха да бъде променен.
Питам ви - като имаше избори в Австрия за президент, колко секции имаше в България?
Това, което ГЕРБ ще предложи на партньорите, за да е абсолютно всичко ясно, че в една секция, ако има много желаещи, с предварително заявление, да се сложат две или три кутии повече, за да не стават опашки.

- Мога ли да си задам отново въпроса - Ердоган намесва ли се в нашата вътрешна политика, както твърди партньорът ви, който сте завели в Турция?

- Ердоган е много тежък характер. И в същото време е много силен в Турция. Аз с канцлера Меркел си говорих - два дни бяхме в Турция и не видяхме нито веднъж техния премиер. Ние с него имаме такива отношения, но да не влизам в подробности - той има уважение към мен. Така че се надявам, да приключим темата с Избирателния кодекс - да успокоим нашите сънародници. С нашите служби за сигурност и политика сме длъжни да отреагираме навреме.

- Все пак има ли натиск?

- Нека да не издевателствате над мен - достатъчно ясно дадох оценка за него и нашите отношения... За бежанците - търси се винаги най-слабото звено. С една дума - ние успяхме до този момент и се надявам, въпреки всичко, което се говори и казва за Ердоган, нашите отношения към момента са такива - да спазваме думите си.

- Той ще пусне ли бежанците все пак? Имаше конкретна заплаха. И най-логичното място е те да минат през България. Питахте ли го за тази заплаха, защото сме съседи?

- Ние имаме дума, не договорка, че заедно ще пазим българо-турската граница от бежанския поток. Разчитам на другата дума.
Имаше една нощ - 40-50 хиляди човека бяха на Одрин. Тогава лично Давутоглу ги убеди и върна.
Всеки си има роля - Меркел, Оланд, Туск, Шулц. Нека ние да си запазим добрите отношения с Турция, за да си гарантираме границата.

- Трябва ли турците да пътуват безвизово за ЕС? И беше ли коментирано това с Меркел по време на срещата ви?

- По принцип не е правилно да обясняваш това, което коментираш.
Направих вече една грешка - огласих един мой разговор с Давутоглу.
Факт е, че Германия сега приема нови закони, ние спазваме стриктно своите задължения и указания. Да не дърпаме дявола за опашката.
Сега натискът върху границата е почти нула.

- Да се върнем у нас. Страх ли ви е от референдума на Слави Трифонов?

- Глупости!
Защо да ме е страх от този…?
Какво да ме е страх пък точно от него?
Пълни глупости!
Той се занимава всеки ден с мене.
Дадени са му три часа ефир в Би Ти Ви - на обед и вечер. Той да си говори за шоуто, което прави. В интерес на истината, българите се чудех онзи ден в Бургас - знаете за енергийната програма и санирането на блоковете. Милиарди на година. В Бургас отидохме при санирани блокове, излязоха хората. Средно между 10 и 20 хиляди лева е подарък от държавата на семейство. И знаете ли, като дойдоха комшиите и започнаха да кълнат - викат, знаете ли какво ни лъгаха комунистите, "Атака" - че първо ще ни санирате апартаментите, после ще ни вземете. Викам на една баба: "Добре де, бабо, защо когато тия хора в тия блокове си дадоха апартаментите, ти не даде своя за саниране?" - "Ами щото ми казаха, че ще ми го вземеш"... Идват други хора - "Нас ни излъгаха,че като ни оправиш апартаментите, ще ни вдигнеш данъците". Добре, бе, човек - как на един блок едни данъци, на друг - други.
Та за референдума...
Аз мога да направя един референдум и той ще бъде с абсолютен успех.
Да вдигнем заплатите и пенсиите...
Кой българин ще гласува с „не”, ако задам въпроса така: „Искате ли заплатите и пенсиите в България да бъдат увеличени 10 пъти?”.
Дадох пример с енергийната ефективност, да видите колко е наивен в едни моменти народът и как се поддава на манипулации.
Въпросите на референдума също са наивни.
Част от тях са и противоконституционни.
Но го пуснахме, за да не се говори после, че ни е било страх.
Затова го пуснахме.
Сега Конституционният съд ще се произнесе по въпросите.
Но тези наивни и популистки въпроси на този референдум може да разбият държавата.

- Но все пак пуснахте референдума?
 
- Глас народен - глас Божи.
Като има референдум, да се произнасят хората.
Не ме занимавайте със Слави.
Всеки има право да се пробва.
Не ме интересува.
Ако излезе на избори…
Ще го бия повече, отколкото сега бия БСП.
Колкото аз мога да пея и да правя концерти, толкова той ще стане добър на политическата сцена.

- Кого има предвид Плевнелиев като говори за "популисти, които си играят с хората"?

- Не съм социолог, но към днешна дата е важно какво казваме ние със своите колеги от управляващото мнозинство.

- Корнелия Нинова каза - данъците висят като меч над държавата.

- Айде пак Корнелия Нинова.
Да споменем и Местан...
Но това, което ние сме направили и правим в момента, няма кой да го направи по-добре.
Помня как заварих моста на "Брюксел" - дупка до дупка.
Вижте в Северозападна България колко неща ще се направят там.
Така че не ме интересува какво говорят.
Какво ново ще се случи?
Какво ново ще направят?
Ние сме направили много неща, за които българите са мечтали...
Корнелия е поставена от Първанов в много неловка ситуация, всъщност в две много неловки ситуации.
Тя е безпомощна.

- Няколко блиц въпроси. За Пеевски не сме ви питали.

- Чета от вестниците и разбирам от новините. Знам, че се отказва от "Химко" и започва да разпродава, това го знам от пресата.

- Почитателите на ЦСКА питат - Бойко Борисов ще ни върне ли в "А" група?

- Извиках адвокатите, които се занимават с този процес, защото ми омръзна един велик клуб толкова дълго да бъде в устата на хората.
Момчетата са добри, аз съм играл с двама от тях - бяха юноши при нас в "Бистрица", страхотни сладури!
Надявам се Футболният съюз и адвокатите им да намерят начин, нямам власт над тях, но изказах съображения.
Виждам, че тръгват нещата и самите цесекари го оценяват.

- Какво става в Галиче?

- Стотина полицаи ги налазиха. Това не може да продължава там. Палят си колите непрекъснато, непрекъснато репортажи от там. Нека полицаите и прокурорите си кажат думата за Ценко Чоков. Нека да оставим на колегите да си работят.

- Последен въпрос - внучето ви, Бойко.

- Да е живо и здраво.

- А защо избрахте да го представите във фитнес зала?

- Това не е фитнес зала.
Вкъщи е.
В една стая имам лежанка с щанга.
И то като реве, като го закарам на щангата, почва да се смее. Бебе, какво да го разбирам. Но е факт, че го взимам, водя го, вдигам щангата и то се смее. При майка си плаче, като види щангата, се смее.

- Прилича на дядо си...

- На майка си и баща си прилича, на кого да прилича... Отделихме много време на Слави Трифонов. Малко му е рекламирането. Вместо сериозните теми - трябваше да коментираме кого ли не - Слави, Корнелия, Местан, Радан... Поканете ме някой път за пет минути, но да си говорим за сериозни въпроси.
С Местан видяхте какво стана.
С който пия кафе, си отива.
Питате ме и за Първанов.
Пожелавам му успех.
Видя се, защо АБВ излезе от властта - заради изборите.
Те са като ДСБ.
С това Първанов ми помага много.
Става ясно, че не ние сме били виновни АБВ да напуснат правителството, а целта на цялата тази операция е била да се кандидатира за президент.
С Росен Плевнелиев разговарях вечерта преди той да заяви публично, че няма да се кандидатира за втори мандат.
Зададох му въпросите:
"Какво мислиш?
Как мислиш?
Ако мислиш - какво желаеш от мен и от ГЕРБ?". Той каза, че има лични причини да не се кандидатира за втори мандат.
Не искам да разказвам за личните му проблеми, нито ме е оторизирал да го направя, достатъчно сериозни са и той беше достатъчно убедителен.
Плевнелиев и след мандата си като президент ще има успешна кариера и ще помага много на държавата си, както го е правил досега.

Сподели във Фейсбук - Без Цензура

ИЗВЕРГ! ЦИГАНИН ИЗНАСИЛИ 20-годишна бълг…

31-08-2016 Ексклузивно Без Цензура - avatar Без Цензура

Кошмар край Петрич! Циганин изнасили брутално 20-годишно момиче! Гарата в село Митиново е под обсада! На място гъмжи от полиция, има и екип на Спешна помощ.Ето кой е извергът!

Прочети повече

Гореща новина! ПОЛИЦАЙ ЗАСТРЕЛЯ ЦИГАНИН …

18-08-2016 Ексклузивно Без Цензура - avatar Без Цензура

Униформен уби на място циганин крадец, защото престъпникът извадил хладно оръжие и се опитал да окаже съпротива на органите на реда!

Прочети повече

Току-що! ЦИГАНИН ЗАКЛА БЪЛГАРИН в София…

04-08-2016 Ексклузивно Без Цензура - avatar Без Цензура

Нечувана наглост!Циганин се опита да отреже главата на българин в София посред бял ден!

Прочети повече

Само преди минути! Скандал в bTV! ЦИГАНИ…

07-04-2016 Ексклузивно Без Цензура - avatar Без Цензура

Циганин се закани с убийство в национален ефир, пред погледа на цяла България!Огромният скандал избухна в Би Ти Ви само преди броени минути!

Прочети повече

Преди броени минути! Извънредна новина! …

11-02-2016 Ексклузивно Без Цензура - avatar Без Цензура

Само преди броени минути линейка е откарала в болница изнасиленото 4-годишно момиченце с кървящи гениталии!

Прочети повече

МЕСТАН и ТУРСКИЯТ ПОСЛАНИК ПОЗОРНО ИЗГОН…

26-12-2015 Ексклузивно Без Цензура - avatar Без Цензура

Местан и ятакът му от турското посолство скандално се появиха на Тюркян чешма в село Могиляне, но бяха изритани позорно от хората и си тръгнаха, за да не стават по-големи...

Прочети повече

Преди броени минути! БОЙ В БЪЛГАРСКИЯ ПА…

22-05-2015 Калейдоскоп Без Цензура - avatar Без Цензура

Само преди броени минути изключително скандални кадри с агресия в българския парламент бяха излъчени от ефира на национална българска телевизия! Замесен е и лидерът на ДПС Лютви Местан!

Прочети повече

СКАНДАЛ ВЗРИВИ Нова тв! Само преди броен…

17-12-2015 Ексклузивно Без Цензура - avatar Без Цензура

Изчегъртването на ДПС е в ход, призна Лютви Местан.Ние вече година и половина сме в опозиция, не сме във властта.

Прочети повече

МЕСТАН ОБИЖДАН от членове на ДПС! Нарича…

29-10-2015 Ексклузивно Без Цензура - avatar Без Цензура

ОГРОМНО УНИЖЕНИЕ ПРЕЖИВЯ ЛЮТВИ МЕСТАН!Лидерът на ДПС беше наречен в лицето „боклук” от членове на етническата партия – от своите, а не от някои партийни врагове!

Прочети повече

На учредяването на ДОСТ: ТУК ЩЕ СЕ ГОВОР…

11-04-2016 Ексклузивно Без Цензура - avatar Без Цензура

Партия ДОСТ е тежка провокация към българската държавност – учреди се на турски език в сърцето на България, в столицата на България, разгневи се евродепутатът Ангел Джамбазки в ефира на...

Прочети повече

НАГЛОСТ! ЛЮТВИ МЕСТАН ЗАПЛАШИ БЪЛГАРИЯ С…

24-10-2014 Ексклузивно Без Цензура - avatar Без Цензура

Лютви Местан изпусна нервите си! Той заплаши цяла България с разрушаване на мирния етнически модел, което на прост език означава, че ни заплашва с размирици и бунтове.

Прочети повече

МЕСТАН ОБИЖДАН от членове на ДПС! Нарича…

29-10-2015 Ексклузивно Без Цензура - avatar Без Цензура

ОГРОМНО УНИЖЕНИЕ ПРЕЖИВЯ ЛЮТВИ МЕСТАН!Лидерът на ДПС беше наречен в лицето „боклук” от членове на етническата партия – от своите, а не от някои партийни врагове!

Прочети повече

ПОДЛОГАТА НА ДПС Петър Чобанов ПУБЛИЧНО …

13-07-2015 Ексклузивно Без Цензура - avatar Без Цензура

Бившият министър от кабинета Орешарски Петър Чобанов, който предпочете да сложи фес и да стане депутат от ДПС, трябваше да изтърпи най-голямото унижение в живота си.

Прочети повече

Току-що! Огромен скандал в НС! МЕСТАН ПС…

28-09-2016 Ексклузивно Без Цензура - avatar Без Цензура

Огромен скандал разтърси Народното събрание току-що, едва броени минути след започването на днешните дебати!

Прочети повече

ШОК! НЕЩО СТРАШНО СЕ СЛУЧВА С ЛЮТВИ МЕСТ…

27-10-2015 Ексклузивно Без Цензура - avatar Без Цензура

Голяма трагедия за Лютви Местан!Лидерът е на ДПС е на път да преживее най-голямото унижение в своя живот, както и най-тежкото си крушение!

Прочети повече
Без Цензура

Автор: bez-cenzura.eu.Уеб сайт:bez-cenzura.eu/
нагоре

Открий бързо топ новините по тема: Популярни тагове

ДПС Скандал анализ антон хекимян арест ахмед доган бежанци би ти ви бой бойко бойко борисов болница борисов бтв българи българи, юнаци българия български политик видео въпроси гавра герб делян пеевски дете дост екшън журналист задържане извънредно извънредно изявление изявление ин мемориам интервю ислямска държава крими криминале криминално кунева лютви местан мвр меглена кунева местан мигранти министър председател мъка наказание народно събрание нова нова тв нова телевизия нс пари парламент печал пловдив побой позор политик полиция почина премиер престъпление престъпление и наказание протест разследване скандали слави трифонов смърт снимка снимки софия срам страх съд съчувствие темида трагедия траур турция убийство ужас ултраси уникално видео фейсбук фейсбук снимки хекимян хипотези цигани циганин шок

Уточняваме изрично, че публикациите ни нямат за цел да разпалват расова или етническа омраза, нито да създават изкуствено етническо напрежение.

Публикациите ни не са насочени към нито един етнос и в никакъв случай не изразяват враждебност, ненавист, омраза и предразсъдъци към определена етническа група.

В материалите описваме единствено конкретни действителни случки, или конкретни престъпления, като квалификациите, които даваме, се отнасят само за конкретния престъпник /или група престъпници/.

Нашето становище е, че никой не е виновен, че е роден циганин, българин, турчин, евреин или арменец.

Става виновен само единствено тогава, когато извърши престъпление.

Против тези престъпления е и нашата борба.

За авторските права в новинарски блог "Без Цензура"

Сайтът НЕ носи отговорност за съдържанието на коментарите, които публикуват читателите ни.

Съдържанието на Bez-Cenzura.eu е защитено от Закона за авторско право и Наказателния кодекс на Република България. Текстовете на новините, публикувани във bez-cenzura.eu, могат да се ползват само след писмено разрешение на собственика на сайта. Свържете се с екипа на сайта от тук.